Pazar, Ekim 6

Crostini Di Fegatini Toscani nasıl yapılır? Püf noktalarıyla Crostini Di Fegatini Toscani tarifi…

Toskana Karaciğer Crostini, Toskana mutfağına özgü bir İtalyan yemeğidir. Genellikle kuzu ciğeri ile hazırlanıp, kızarmış ekmek üzerinde servis edilir. İşte bu lezzetli İtalyan tarifini yapmak için gereken malzemeler ve adım adım tarif…

MALZEMELER

400 gram kuzu ciğeri (temizlenmiş ve doğranmış)

1 soğan, doğranmış

2 diş sarımsak, kıyılmış

Tuz ve biber

Zeytin yağı

Tost veya baget dilimleri

ÜRETME

Kuzu ciğeri hazırlanışı:

Kuzu ciğerini dikkatlice temizleyip doğrayın. Akciğerde zarlar varsa bunlar çıkarılır.

Orta ateşte büyük bir tavada, doğranmış soğanı ve sarımsağı zeytinyağında yumuşayana kadar soteleyin.

Ciğerleri eklemek:

Kuzu ciğerini tavaya ekleyip rengi değişene kadar pişirin.

Daha sonra tuz ve karabiber eklenir.

Püre:

Karaciğer karışımı bir mutfak robotu veya blenderda pürüzsüz bir kıvama getirilmelidir.

Servisin Hazırlanışı:

Kızartılmış ekmek dilimleri veya baget dilimlerinin fırında pişirilmesiyle hazırlanır.

Toskana Karaciğer Crostini, İtalyan mutfağının lezzetli bir temsilcisidir. Afiyet olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking