Bu glutensiz tarif, besleyici ve sağlıklı içerikler içerir. Tatlı krizine sağlıklı çözüm arayanlar veya glutensiz beslenme uygulayanlar için ideal bir seçenek. Bu tarif hem kendinize hem de sevdiklerinize hafif atıştırmalık olarak ikram edebileceğiniz leziz bir seçenektir. Kuyu, Sadece 4 malzemeyle hazırlayabileceğiniz bu sağlıklı lezzet nasıl hazırlanır? İşte Glutensiz bisküvi tarifi…
GLUTENSİZ BİSKÜVİ TARİFİ
Malzemeler:
3 su bardağı glutensiz un
1 bardak süt
1 çay bardağı tahin
100 gram bitter çikolata
GLUTENSİZ BİSKÜVİ NASIL YAPILIR
Un, süt ve tahini karıştırın.
Çikolatayı bıçak yardımıyla küçük parçalara ayırın.
Çikolataları unlu karışıma ekleyip yoğurun.
Şekil verdiğiniz bisküvileri fırın tepsisine dizin ve 180 derecede bisküviler pişene kadar pişirin.
Afiyet olsun!